Förädlade trävaror till konkurrenskraftiga priser

Holeberg Timmerhus & Hyvleri är ett modernt småskaligt hyvleri som tillverkar det du behöver. Vi tillverkar lister, foder, golv och timmerhus i 2? – 3?. Hus med tjockare timmer från 4? – 9? tillverkar vi i Litauen till förmån för lägre priser för dig som kund. Vi representerar Dreamhouse UAB i Sverige. Du väljer själv vad du vill ha med en egen ritning eller efter våra 24 standardmodeller för hus.

Vi är även agenter utan mellanhänder för en fabrik som tillverkar underhållsfria fönster, altandörrar och skjutpartier i alla tänkbara utföranden. Samtliga produkter har 2 eller 3-glas argonfyllda isolerrutor. Samtliga produkter går att beställa i alla tänkbara standardfärger inom den 4 siffriga RAL-skalan. Priserna på dessa produkter är mycket konkurrenskraftiga och dessutom fraktfria ända fram till kund.

Braskaminer hör till varje timmerhus, se våra modeller under rubriken Braskaminer.

Holeberg Timmerhus

Vi tillverkar timmerhus i alla storlekar och dimensioner efter dina idéer, skisser och ritningar. Hos oss kan du beställa nyckelfärdigt eller enbart timmerstommen i byggsats.

Du kanske har sett någon husmodell du gillar men vill ändra lite i design och planlösning. För oss räcker det med en enkel skiss för att ge dig en offert.

Samarbetspartners

Vi samarbetar med några av följande företag.

Kontakta Oss

Kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss så snart vi kan!