Designhus

Vår affärsidé bygger på dina egna skisser och ritningar! Vi vill att du skall få ett hus som du trivs i och fungerar. Både små och stora hus, därför bygger vi merparten av våra hus efter kundernas egna ideér. Det kan vara en bild man sett eller en dröm man har om det perfekta huset! Presentera det för oss så skall du få en offert utifrån dina egna villkor!

Huset nedan är ett typexempel på vad vi kan göra för dig. För en konstnär har vi byggt en ateljé, specialdesignat med stora ljusintag.

Ateljé

Huset nedan är ett typexempel på vad vi kan göra för dig. För en konstnär har vi byggt en ateljé, specialdesignat med stora ljusintag.

Bilder – Ateljé

Vi hjälper ibland till att montera och inreda hus åt våra kunder. Den här ateljén har vi monterat och inrett. Observera den galvaniserade plåtlådan för dekorationssten vi levererat till kunden. Tak och väggar består av en ohyvlad furupanel med 3 mm mellanrum och golvet är vår egen produktion av norrlandsfura 28 x 160 mm.

Lofthus

Nedan har vi på kundens egna ritningar tillverkat ett lofthus som de såg ut förr i tiden. Övervåningen sticker ut en meter utanför långsidan på undervåningen och bjälklaget mellan våningarna är knutat i ytterväggarna som ger ett gediget utseende åt huset. Alla hus provmonterar vi på hyvleriet innan vi packar och levererar. Det här huset är tillverkat i 3″ x 8″ timmer.

Bilder – Lofthus